İSTANBUL / BEYKOZ - Defterdar Mehmet Bey İlkokulu

May

OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÜM COŞKUSUYLA KUTLANDI.

May

Güvenli internet kullanımında farkındalık oluşturan, güvenli içevirim içi ağını kuran, öğrenci,personel ve velilerimizin güvenliğini koruyan Okulumuz, European Schoolnet desteğiyle, e Safety Bronze Label (Güvenli İnternet Bronz Etiketi) almayı hak kazanmıştır. Emeği geçen Defterdar Mehmet Bey İlkokulu Özel Eğitim Öğretmenlerimiz Emine Güngör, Esen Yalçın ve tüm personelimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenliği,bir de bizden dinleyin .Bütün emeğini ortaya koyan eğitim emekçilerinden.Defterdar Mehmet Bey ailesi olarak ,tüm meslektaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyoruz.Ailemizden emekli olmuş kıymetli arkadaşlarımıza da bundan sonraki hayatlarında sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

Kas

Bir okuldan daha fazlası.Mutlu okul ,Mutlu çocuk mottosuyla yeniliklerin öncüsü olmaya,hep daha fazlası için çalışmaya devam ediyoruz.